Sunday, April 24, 2011

Entahlah.....

Lama sudah aku tidak update blog ini dan aku mempunyai alasan yang tersendiri mengapa aku malas untuk mengunjungi blog ini meski pun ramai yang mendesakku untuk bercerita tentang dunia mistik. Jujurnya situasi ini cukup menyakitkan dan aku sendiri sudah bosan bercerita tentang dunia paranormal ini. Tapi itulah ketentuan Ilahi, perkara yang kita ingin elakkan selalunya terjadi dalam hidup kita. Apa yang boleh aku katakan aku memang BENCI dengan dunia paranormal kerana ia menuntut kefahaman dari lapisan yang tinggi. Aku dah malas untuk berfikir dan memahami setiap jalur yang terbentang dalam hari-hari yang mendatang.

Aku manusia biasa yang perlukan ruang untuk bergerak dan nafas untuk disedut. Ternyata apa yang aku lalui sejak awal Januari sehingga kini merupakan satu pengalaman yang terlalu perit dan tidak memungkinkan aku berkongsi di dalam ruang ini. Sesuatu yang tidak masuk akal dan penuh MIRACLE...jadi aku putuskan biarlah ia menjadi kenangan untuk aku dan akan kucuba bertahan sebaik mungkin meski pun jauh di sudut hati aku ingin lari dari dunia pelik ini. Selepas ini blog ini akan kembali bercerita tentang hal2 NORMAL sahaja. Sekitar dunia pendidikan, kehidupan, falsafah dan pandangan aku tentang sesuatu isu.

4 comments:

 1. Oklaa tu abe we..hehe...terus berkarya walau apa sahaja yg diinginkan...

  ReplyDelete
 2. minta alamat Abah encik.sya sangat2 nk p berubat.sya pun dah fed up merata bomoh dh berubat tapi ibi saya xlega jga.keadaan sama mcm bapa mentua encik

  ReplyDelete
 3. sya minta tolong n merayu pada encik,klu bleh nk jumpa abah encik jga2.tolong lah bgi alamat rumahnya,sya nk p cari.klu melalui encik pun tak pa.sya berharap sngat pertolongan dari encik.

  ReplyDelete
 4. kepada mereka yg berminat utk dapatkan khidmat abah boleh contact no hp 0133657111, segala urusan boleh terus kepadanya dan saya tidak menjanjikan masalah anda dapat diselesaikan, sekadar ikhtiar sahaja

  ReplyDelete